Geras darbo skelbimas
    Naujienų sąrašas

    Kaip parašyti gerą darbo skelbimą?

    Kaip parašyti gerą darbo skelbimą?

    Socialiniai tinklai ir naujienų portalai jau kurį laiką ūžia, kad šiuo metu darbuotojus rasti yra daug sunkiau nei anksčiau, tad reikia apgalvoti visas detales, kad kandidatai prisimintų darbdavius. Jei ieškote darbuotojų, darbo skelbimas yra vienas iš pirmųjų dalykų, kuriuos pamato kandidatai. Šiame straipsnyje aptarsime, kaip Jūsų darbo skelbimą padaryti informatyvų, patrauklų ir įdomų, kad pritrauktumėte geriausius darbuotojus.

    • Tiksliai įvardinkite pareigas. Tai labai svarbu, nes tai yra pirmas dalykas, kurį žmonės pamato, ir jei tai nepatrauks jų dėmesio, likusi darbo skelbimo dalis iš viso nebus matoma. Jei vartojate tokius žodžius kaip „guru“, „ekspertas“ ar „nindzė“, galite atbaidyti kompetentingus, bet nelabai pasitikinčius savimi kandidatus. Vienas iš variantų yra nurodyti, ar tai yra jaunesniojo, vidutinio lygio ar aukšto rango pareigos.

    • Sujunkite vaidmenis ir pareigas, jog parodytumėte viską didesniu paveikslu. Kuo darbas Jūsų įmonėje toks įdomus? Kodėl Jūsų darbuotojai nori ateiti į darbą kiekvieną dieną? Ko jie laukia? Atsakydami į šiuos klausimus sukursite savo darbdavio prekės ženklą ir padarysite savo įmonę patrauklesnę. Šiais laikais daug žmonių nori dirbti socialiai atsakingoje įmonėje.
    • Apibrėžkite savo misiją. Pagrindinė Jūsų įmonės misija, vizija ir vertybės yra įmonės kultūros pagrindas. Nurodydami šiuos aspektus į savo įmonę pritraukiate reikiamus žmones.
    • Išreikškite galimybę augti įmonėje. Jūsų būsimi darbuotojai nori daugiau nei atlyginimo ir patogios darbo aplinkos – jie ieško galimybių ir pranašumų, kurių dabartiniame darbe neturi, nori tobulėti ir lipti karjeros laiptais. Net jei vadovaujate nedidelei įmonei, galite pasiūlyti daugiau atsakomybių ir įsitraukimą į įmonės veiklą – tai suteikia galimybę darbuotojui augti kartu su įmone.
    • Pabandykite įkvėpti spalvingu darbo aprašymu. Įsitikinkite, kad Jūsų darbo aprašymas turi teigiamą atspalvį! Parodykite, kodėl darbuotojai džiaugiasi galėdami dirbti Jūsų įmonėje, ir būtinai įtraukite galimybes mokytis. Padėkite potencialiems darbuotojams pamatyti, kaip jų asmeninis augimas tiesiogiai prisideda prie įmonės sėkmės.
    • Aprašykite pareigas sąžiningai. Sąžiningumas ir aiškumas yra būtinas apibūdinant siūlomą darbą. Jei žmogus pradeda dirbti darbą, kuris neatitinka aprašymo, jis gali labai greitai pakeisti darbą. Norėdami sukurti tikslų darbo skelbimą, pasikalbėkite su panašias pareigas ėjusiais darbuotojais, nes tik jie gali suprasti, kokie yra svarbiausi įgūdžiai ir užduotys siūlomoms pareigoms.
    • Parašykite realistiškus reikalavimus. Jūsų lūkesčiai turi būti pagrįsti. Jei prašote neįmanomų savybių, galite prarasti aukštos kvalifikacijos kandidatus. Įtraukite atitinkamą kvalifikaciją, bet venkite atstumti žmones, turinčius kitokios patirties. Šie kandidatai gali suteikti didžiausią vertę verslui. Nustatykite būtinus siūlomos pozicijos reikalavimus, tačiau išlikite atviri kitoms galimybėms.
    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...