Įdarbinimo strategijos smulkiajam verslui ir startuoliams
    Naujienų sąrašas

    Personalo atrankos strategijos smulkiajam verslui ir startuoliams

    Personalo atrankos strategijos smulkiajam verslui ir startuoliams
    Dėl ribotų išteklių ir prekės ženklo reputacijos smulkiajam verslui ir startuoliams gali būti sunku pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotus ekspertus. Kita vertus, mažos įmonės ir pradedančios įmonės gali veiksmingai konkuruoti dėl geriausių asmenų, jei jie turi tinkamą įdarbinimo strategiją. Šiame įraše apžvelgsime keletą veiksmingų įdarbinimo taktikos mažoms įmonėms ir pradedantiesiems.

    Unikalaus pardavimo pasiūlymo (UPP) apibrėžimas

    Smulkusis verslas ir staruoliai turėtų pabrėžti savo išskirtinius pranašumus. Ar tai dinamiška darbo atmosfera, lankstus darbo laikas, ar galimybė iš tikrųjų ką nors pakeisti? Apibrėžkite, kuo Jūsų organizacija skiriasi nuo didesnių korporacijų. Norėdami pritraukti asmenis, kurių įsitikinimai sutampa su Jūsų įmonės, pabrėžkite šias savybes darbo skelbimuose ir darbo pokalbių metu.

    Darbuotojų rekomendacijų pasitelkimas

    Jūsų dabartiniai darbuotojai gali būti vertingiausia personalo atrankos dalis, tad skatinkite juos rekomenduoti kvalifikuotus kandidatus iš savo profesinių tinklų. Sukurkite darbuotojų rekomendacijų programą, kad atpažintumėte ir apdovanotumėte darbuotojus, kurie veiksmingai siūlo gerą kandidatą. Dabartinių darbuotojų siunčiami kandidatai dažnai prisitaiko prie įmonės kultūros.

    Įmonės išvaizdos internete gerinimas

    Įsitikinkite, kad Jūsų įmonės svetainė ir socialinių tinklų profiliai yra atnaujinti ir patrauklūs. Pagerinkite savo išvaizdos internete, naudodami optimizavimo paieškos sistemoms (SEO) taktiką. Kai potencialūs kandidatai atlieka Jūsų įmonės tyrimą, jie turėtų rasti intriguojantį turinį, kuriame pabrėžiama Jūsų vizija, kultūra ir pasiekimai.

    Nuotolinio darbo galimybės

    Siūlydamos nuotolinio darbo galimybes, smulkusis verslas ir startuoliai gali pritraukti didesnį talentų būrį. Daugelis gerai apmokytų žmonių teikia pirmenybę lankstumui ir darbo bei asmeninio gyvenimo pusiausvyrai. Pritaikę nuotolinio darbo metodą, galite prisijungti prie pasaulinio talentų fondo ir pritraukti kandidatus, kurie teikia pirmenybę šiai darbo tvarkai. 

    Praktikos programos

    Investuokite į praktikos programas, kad surastumėte ir ugdytumėte naujus talentus. Šios programos gali būti ekonomiškai efektyvios ir jose gali būti kvalifikuotų darbuotojų, kurie jau yra susipažinę su Jūsų organizacijos kultūra ir procedūromis.

    Augimo galimybių akcentavimas

    Pabrėžkite galimybes tobulėti Jūsų organizacijoje. Kandidatai, ypač Y ir Z kartos atstovai, ieško galimybių mokytis ir tobulėti. Personalo atrankos procese parodykite savo atsidavimą darbuotojų augimui ir tobulėjimui.

    Priimtinų kompensavimo paketų siūlymas

    Nors smulkusis verslas ir startuoliai ne visada gali konkuruoti su didesnėmis korporacijomis atlyginimų atžvilgiu, apsvarstykite galimybę pasiūlyti konkurencingus kompensacijų paketus. Norėdami pritraukti geriausius darbuotojus, apsvarstykite pasiūlyti tokius privalumus kaip sveikatos draudimas, tobulėjimui skirtas biudžetas ir nuo rezultatų priklausantys priedai.

    Stipraus darbdavio prekės ženklo kūrimas

    Jūsų darbdavio prekės ženklas yra Jūsų darbdavio reputacija, tad kurkite teigiamą įvaizdį ugdydami teigiamą darbo kultūrą, skatindami darbuotojų atsiliepimus ir kuo greičiau spręsdami sunkumus. Puikus darbdavio prekės ženklas gali turėti didelės įtakos Jūsų gebėjimui pritraukti ir išlaikyti geriausius žmones.

    Taikydami šias įdarbinimo taktikas smulkusis verslas ir startuoliai gali sėkmingai konkuruoti dėl talentų. Nepamirškite pritaikyti savo požiūrio į savo įmonės stipriąsias puses ir poreikius, kad pritrauktumėte geriausius kandidatus ir suburtumėte talentingus bei entuziastingus darbuotojus, kurie paskatintų Jūsų įmonę judėti į priekį.

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...