Galvų medžioklė
    Naujienų sąrašas

    Aukščiausio lygio personalo paieškos ir atrankos ypatumai. Vadovų paieška

    Aukščiausio lygio personalo paieškos ir atrankos ypatumai. Vadovų paieška

    Vadovų paieškos specifika ta, kad klientų problemoms išspręsti dažnai nepakanka surasti reikiamą aukščiausio lygio vadovą. Būtina detaliai išstudijuoti laisvos darbo vietos ypatybes, o kartais inicijuoti verslo procesų pokyčius iš kliento pusės, kad aukščiausio lygio personalo atranka būtų efektyvi.

    Mūsų konsultantai specializuojasi dirbant su aukščiausio lygio vadovybe, kasdien bendrauja su savo klientais – vadovais, įmonių savininkais ir valdybos nariais, puikiai išmano šios srities darbuotojų atrankos specifiką. Glaudus dialogas su aukščiausiais vadovais, platus kontaktų tinklas ir šiuolaikiškai atnaujinama kandidatų duomenų bazė leidžia greitai užpildyti pačias sunkiausias laisvas darbo vietas Vadovų paieškos pagalba.

    Apie paslaugą

    Vadovų paieška – tai platus spektras paslaugų, skirtų vadovaujančių darbuotojų ir retų specialistų atrankai. Stafferty darbuotojai naudoja savo metodus ir technologijas, kad dirbtų greitai ir efektyviai. Kiekvienas mūsų konsultantas turi daugiau nei 5 metų profesinės atrankos patirtį ir galės rasti požiūrį į bet kurį, net ir uždariausią kandidatą. Bendra atlyginimo suma, kaip taisyklė, yra procentinė dalis nuo metinių pajamų ir aptariama individualiai.

    Kodėl Stafferty?

    • Prieiga prie aukšto lygio specialistų; 

    • Ilgalaikiai patikimi santykiai su aukščiausiais specialistais;

    • Personalizuotas požiūris į klientus ir kandidatus;

    • Konfidencialumas;

    • Kandidatų parama adaptacijos laikotarpiu;

    • Galimybė pratęsti darbuotojų pakeitimo garantijos terminą;

    • Mokestis mažesnis nei vadovų paieškos agentūrų.

    Tiriame kliento poreikius ir atliekame kandidatų rinkos tyrimą, kad surastume tikrai unikalų profesionalą. Naudojami ilgalaikiai ryšiai, duomenų bazės, tinklai. Šis metodas leidžia efektyviai uždaryti bet kokias, net ir gana retas pozicijas. Pavyzdžiui, lauko vamzdynų statybos vadovas, gręžinių palaikymo ir darbo vietos plėtros vadovas arba poliuretanų komercijos direktorius. Žemiau pateikiame savo praktikos pavyzdžius:


    Atvejis Nr. 1 - Nestandartinė aukščiausio lygio vadovo paieška

    Užduotis: Rasti vykdomąjį direktorių naujai verslo sričiai tarptautinėje inžinerijos įmonėje.

    Pradžioje: Klientas pradėjo paiešką per tarptautinę vadovų paieškos agentūrą, tačiau per 3 mėnesius rezultatų nebuvo. Klientas nusivylęs.

    Sprendimas: Stafferty vyresnysis konsultantas sutiko pateikti ne daugiau kaip 5 kandidatus iš mūsų duomenų bazės, atitinkančius laisvos darbo vietos reikalavimus.

    Rezultatas: po keturių pokalbių turų vienas iš penkių Stafferty kandidatų gavo darbo pasiūlymą. Nuo pirmojo pokalbio su atrankų specialistu iki darbuotojo išvykimo į darbą praėjo 10 mėnesių, įskaitant 4 mėnesius uždarymo ir derybų sustabdymo dėl COVID-19.


    Atvejis Nr. 2 - Kaip uždaryti „neuždaromą“ viršutinę poziciją?

    Užduotis: klientas kreipėsi į Stafferty, skubiai ieškodamas vyriausiojo veiklos vadovo, tiesiogiai pranešdamas savininkui.

    Svarbu: per pastaruosius metus šiose pareigose pasikeitė 3 vadovai.

    Sprendimas: Surengėme 2 sesijas, kuriose aptarėme kliento verslo užduotis ir išsiaiškinome, kad istoriškai šioje organizacijoje  vyriausiojo veiklos vadovosprendė komercijos, personalo ir finansų departamentų užduotis, todėl buvo sunku rasti linijinės patirties turintį asmenį.

    Rezultatas: Užsakovui siūlėme pakeisti pareigybės struktūrą ir kitaip susisteminti operatyvinį valdymą. Dėl to, pertvarkius darbo pareigas, Klientui galėjome pasiūlyti daugiau tinkamų kandidatų, iš kurių buvo pasirinktas vienas.


    Domina ši paslauga? Kreipkitės el. paštu info@stafferty.lt!

    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...