Išskirtinis „LinkedIn“ profilis – misija neįmanoma
    Naujienų sąrašas

    Išskirtinis „LinkedIn“ profilis – misija neįmanoma

    Išskirtinis „LinkedIn“ profilis – misija neįmanoma

    „LinkedIn“ profesinis profilis yra puikus būdas ne tik stebėti įdomių įmonių veiklą, bet ir bendrauti su įvairių sričių profesionalais bei atrankų specialistais. Šiais laikais personalo atrankų specialistai dažnai naudoja šį socialinį tinklą kaip priemonę įdarbinti naujus žmones, tad turint patrauklų profilį yra didesnė tikimybė rasti ir gauti daug įdomių darbo pasiūlymų. Pateikiame keletą patarimų, kurie padės susikurti išskirtinį profilį. Na, o jei dar nesate „LinkedIn“ vartotojas, galite pasinaudoti patarimais, kurdamiesi naują profilį.

    • Profesionalios profilio ir viršelio nuotraukos. Šios nuotraukos suteikia pirmąjį vizualinį įspūdį, todėl gerai pagalvokite, kokią žinutę norite perteikti jomis. Profilio nuotrauka gali būti tai, kas parodo Jūsų, kaip savo srities profesionalo, asmenybę. Viršelio nuotrauka, pavyzdžiui, gali būti Jūsų įmonės logotipas, ar kažkas, kas ją apibūdina. Galbūt kažkas įkvėpinančio? Nebijokite būti originalūs!

    • Antraštė ir santrauka. Antraštė yra labiausiai matoma teksto eilutė, o jei kas nors nusprendžia peržiūrėti Jūsų profilį, santrauka tampa svarbiausia profilio detale. Užuot paprastai apibūdinę dabartinę savo veiklą ar darbą, kurio ieškote, parašykite trumpą frazę apie savo karjeros tikslus. Kodėl gi nepasinaudojus galimybe pabrėžti, kodėl jums patinka Jūsų profesija ir ką galite pasiūlyti būsimiems darbdaviams? Norėdami padidinti savo patikimumą, taip pat atkreipkite dėmesį į kai kuriuos svarbius pasiekimus ir kai kuriuos statistinius duomenis.

    • Būkite aktyvūs. Dalijimasis sekamų žmonių ar organizacijų įrašais, dalyvavimas įvairiose diskusijose sudaro darbdaviams gerą įvaizdį ir parodo, kad Jūs – žingeidus bei domitės įvairiomis temomis. Aktyvumas socialiniame tinkle taip pat lengviau atskleidžia, kokios temos jums yra aktualesnės.

    • Auginkite savo tinklą. Tinkamo tinklo kūrimas su kitais profesionalais ir atrankų specialistais yra vienas iš paprasčiausių būdų atrasti naujas galimybes. Kaip ir skirtingos įmonės, atrankų specialistai dalijasi aktyviais darbo pasiūlymais savo profiliuose. Tad nebijokite ieškoti ir pradėti sekti aktyvius, jums patinkančius profilius.

    • Organizuota darbo patirtis. Aiškiai ir teisinga tvarka užrašykite savo darbo patirtį. Žmonėms, apsilankiusiems Jūsų profilyje, tai padės lengviau įvertinti Jūsų turimą patirtį. Žinoma, turėkite sukurtą CV, kadangi aprašytos darbo patirties dažniausiai neužtenka ir vėliau reikia nusiųsti išsamesnį CV atrankų specialistams.

    • Pasidalinkite savo pasiekimais ir straipsniais apie tai, ką darote. Pasidalinkite savo kūriniais ir kasdieniu darbu su pasididžiavimu, kadangi tai sukuria vizualinį portfelį, kuris gali parduoti Jūsų įgūdžius.

    • Papildomi kursai. Pridėkite prie savo profilio visus kursus, kuriuos baigėte, pavyzdžiui kalbos ar akademinius, savanoriškos veiklos pasiekimus. Tai padės Jūsų profiliui geriau pasirodyti paieškose.

    Šiandienos skaitmeniniame amžiuje „LinkedIn“ yra tarsi Jūsų gyvenimo aprašymas, atsižvelgdami į Jūsų pasiekimus ir siekius, būkite aktyvūs. Jei esate atviri naujoms galimybėms ar darbo pasiūlymams, nepamirškite to pažymėti savo profilyje.
    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...