Praktikantų samdymo privalumai
    Naujienų sąrašas

    Priežastys, kodėl verta samdyti praktikantus

    Priežastys, kodėl verta samdyti praktikantus
    Vis dažniau įmonės susiduria su abejonėmis, ar verta į savo komandą priimti praktikantus. Siekiant atskleisti visus šio sprendimo pliusus, pateikiame keturias esmines priežastis, kodėl verta samdyti praktikantus.
    • Produktyvumo augimas. Naujas asmuo, neturintis ankstesnės darbo patirties, gali atnešti naujų idėjų ir perspektyvų. Praktikantai dažnai ateina su dideliu noru dirbti bei pateikia įvairių sprendimų, kaip sukurti įdomias pardavimo kampanijas ir atlikti skaitmeninę rinkodarą. Kiekviename įmonės skyriuje gali būti pasamdytas praktikantas, kadangi be naujų idėjų, jis taip pat prisideda prie darbo ir suteikia reikalingos papildomos pagalbos darbuotojams.
    • Prisidėjimas prie įmonės augimo. Jei jūsų įmonė tikslingai apmoko praktikantą, tuomet yra didelė tikimybė, jog praktikantas bus dar labiau motyvuotas prisidėti prie įmonės rezultatų gerinimo.
    • Potencialūs ateities darbuotojai. Praktika gali būti puikus būdas rasti naujų talentingų žmonių, kurie gali užpildyti laisvas darbo vietas. Žinoma, ne kiekvienas praktikantas gali tapti darbuotoju, tačiau darbo metu galima pamatyti praktikanto įgūdžius ir suprasti, ar jis būtų tinkamas nuolatiniam darbui Jūsų įmonėje.
    • Didesnis darbuotojų tinklas. Tai – puikus būdas darbuotojams bendrauti su naujais žmonėmis toje pačioje srityje ir tarpusavyje dalintis idėjomis.
    Žinoma, svarstant apie galimybę pasamdyti praktikantą, gali kilti įvairių klausimų ir abejonių, todėl svarbu įsivertinti įmonės situaciją, šio sprendimo rizikas ir privalumus. Pabandydami ir suteikdami galimybę praktikantui atsiskleisti, galėsite įvertinti savo patirtį ir nuspręsti ar tai buvo naudinga Jūsų įmonei.
    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...