Su karjera susiję naujųjų metų pažadai
    Naujienų sąrašas

    Su karjera susiję Naujųjų Metų pažadai

    Su karjera susiję Naujųjų Metų pažadai

    Metams artėjant į pabaigą ir šventiniam sezonui prasidėjus, neretas apmąstome metus, apgalvojame, ką nuveikėme ar kaip patobulėjome. Metų pabaiga – ne tik puikus metas peranalizuoti save, bet ir užsibrėžti kitų metų tikslus. Daugelis žmonių naujųjų metų pažadus sieja su asmeniniu gyvenimu ir augimu, o ar kada susimąstėte apie profesines ambicijas? Jei norite duoti sau su karjera susijusių naujųjų metų pažadų ateinantiems metams, mes labai džiaugiamės galėdami pasiūlyti keletą puikių idėjų.

    • Skirkite daugiau laiko darbo ir asmeninio gyvenimo pusiausvyrai gerinti. Toks pasiryžimas gali padėti pagerinti ne tik karjerą ar darbo kokybę, bet ir asmeninį gyvenimą. Daugelis iš mūsų nežino, kaip nubrėžti ribą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo, o pusiausvyros radimas pagerina ne tik fizinę, bet ir psichinę savijautą.

    • Išmokite tvarkyti savo skaitmeninius ir fizinius failus bei elektroninius laiškus. Jei jūsų stalas, spintelės, el. pašto paskyra ar darbalaukis atrodo kaip vienas didelis sąvartynas, naujieji metai yra puikus metas išmokti periodiškai viską išvalyti ir tvarkyti. Nelaikykite nieko nereikalingo ir rūšiuokite viską pagal kategorijas, temas, arba susikurkite savo rūšiavimo tvarką. Naudokite segtuvus ir aplankus, jei norite tvarkyti daiktus savo fiziniuose stalčiuose ir nepamirškite perdirbti nereikalingo popieriaus. 

    • Patobulinkite savo „LinkedIn“ profilį. Įvertinkite, kaip atrodo jūsų profilis ir kaip jis reprezentuoja jus. Skaitmeniniais laikais asmeninis prekės ženklas yra viskas ir tai svarbu net ir neieškantiems darbo. Kitas svarbus „LinkedIn“ aspektas – nebijoti būti aktyviam. Dalyvaukite diskusijose ir išsakykite savo nuomonę – tai gali padėti sukurti tinklą, kuris yra reikalingas ne tik ieškantiems darbo, bet ir norint turėti platų pažinčių tinklą. Patinka tai ar ne, ryšiai yra labai svarbūs. Patarimus, kaip patobulinti savo LinkedIn profilį, rasite čia.

    • Išnaudokite visas sukauptas atostogas. Tai gali skambėti juokingai, bet pakankamai poilsio ir atsipalaidavimo dienų gali pagerinti Jūsų darbo kokybę. Jeigu jaučiate, jog Jums reikia šiek tiek laisvų dienų, nereiškia, kad tampate tinginiu ar silpnu, tai yra svarbi teisė, kurią turi dirbantis žmogus. Nesvarbu, kaip jums patinka darbas, per didelis darbas gali sukelti perdegimą ir produktyvumo sumažėjimą. Jūs nusipelnėte poilsio!

    • Pakeiskite darbą. Daugelis tyrėjų mano, kad laikotarpis po Naujųjų metų yra pats tinkamiausias metas pakeisti darbą, todėl pilnai išnaudokite šį laikotarpį, jei mintis apie naują darbą neapleidžia Jūsų. Visi grįžta po atostogų „šviežiomis galvomis“  ir pasiruošę įgyvendinti naujus projektus. Peržvelkite savo CV – atnaujinkite jį aktualiausia informacija, padarykite jį patrauklesnį ir dirbkite su savo „LinkedIn“ profiliu! 

    • Pagerinkite savo darbo įpročius. Ar norite nustoti dirbti viršvalandžius ar pamiršti darbą po darbo valandų? O gal norite lavinti produktyvumo įgūdžius? Tai gali būti puikus naujųjų metų pažadas! Tai gali būti susiję ne tik su darbu, bet galbūt jūs visada norėjote darbo metu padaryti trumpas mankštos pertraukėles arba pradėti ruošti maistą iš anksto savo darbo dienai. Šie dalykai taip pat gali pagerinti Jūsų darbo kokybę bei paskatinti pakeisti savo įpročius. 

    • Dalyvaukite seminaruose. Greičiausiai nėra geresnio būdo patobulinti savo karjerą nei seminarai ir renginiai, susiję su jūsų karjeros sritimi. Jūs ne tik išmoksite kažko daugiau, bet tai – puiki erdvė plėsti savo tinklą, kuriant naujus ryšius. Seminarai – puikus būdas išreikšti savo nuomonę ir praplėsti akiratį. 

    • Ugdykite naują įgūdį. Pasaulyje yra milijonai įgūdžių, kurie gali padėti augti ne tik kaip žmogui, bet ir kaip darbuotojui. Išmokite, kaip nesiblaškyti, valdyti laiką ar teikti pirmenybę tam tikroms užduotims labiau nei kitoms. Galbūt Jūs nežinote, kaip pasakyti „ne“ savo kolegoms ar vadovams – duokite naujųjų metų pažadą išmokti nusibrėžti ribas ir pasakyti „ne“. O gal norite išmokti nustatyti ribas su klientais? Pagalvokite apie viską, kas galėtų pagerinti Jus kaip darbuotoją arba pagerinti Jūsų darbo kokybę.

    Tai tik pavyzdžiai naujametinių pažadų, kuriuos galite pasirinkti įgyvendinti. Nedvejodami susikurkite savo ir aukite kartu su savo karjera!
    Stafferty Corporate Websites
    Загрузка...
    Хочу в Stafferty!
    Загрузка...
    Заявка на услугу
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...
    Logo Stafferty
    Загрузка...